Rochii de Mireasa

About Us Image

Velvet 2016

Colectia pentru rochii de mireasa rezoneaza cu un aer regal si multa eleganta.

Broderiile cu cristale si perle imbinate cu elementele baroque din dantele rezoneaza cu notele grele, misterioase si cu stilul sofisticat al miresei sigure pe atuurile proprii.

Vezi Colectia

About Us Image

I Hear a Rhapsody 2015

Rochiile de mireasa din aceasta colectie aduce tente retro puse in lumina de materialele alese de designer. Shantung, matase naturala si dantelele crosetate manual, imbinate cu cristalele si margelele brodate, dau note haute couture pieselor colectiei.

Vezi Colectia

About Us Image

Purity 2014

Colectia de rochii de mireasa aduce mireselor noastre o alura diafana , plina de subtilitati ce te duc cu gandul la rafinament , simplitate si delicatete.Vei fi atrasa de piesele colectiei , daca esti o fire romantica si exprimi prin atitudine nuante de finete si sensibilitate.

Vezi Colectia

About Us Image

First Dream 2013

First Dream

Colectia este destinata mireselor care doresc sa exprime un aer elegant si o nota glamouroasa subtila , in ziua nuntii! Fie ca vei alege o rochie de mireasa stil sirena sau princess , aceasta colectie este puternic accesorizata cu ornamentatii din broderii manuale,lucrate din margele si cristale, ce dau un iz al unei personalitati misterioase , valoroase si chiar usor excentrice. Designerul recomanda accesorizarea minimalista cu bijuterii. Materialele folosite pastreaza aceiasi nota de prestanta, astfel au fost folosite combinatii intre voal de matase naturala , brocard , organza de matase, santung si dantele pretioase , puse apoi in valoare de broderiile lucrate manual pentru fiecare model in parte!

Daca vei simti ca rochia de mireasa apartine acestei colectii, ai o personalitate puternica, conturata de mult rafinament !

Vezi Colectia